Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Niacinamid, vitamín B3 pro krásnou pleť

niacinamid-vitamin-b3-pro-krasnou-plet-vegan-fox

 

V kosmetice nalezneme složky, které jsou oblíbenější než jiné. Takovou složkou je i niacinamid - vitamín B3, který při pravidelném používání dokáže s pletí udělat doslova zázraky. V kosmetickém průmyslu se také označuje jako vitamín krásy.

niacinamid-vitamin-b3-pro-krasnou-plet-vegan-fox02

Niacin - Vitamín B3 a co o něm musíte vědět

Niacin či vitamín B3 je vitamín rozpustný ve vodě, který si tělo neumí samo vytvořit, proto ho musíme získávat z potravy. Nejbohatším zdrojem tohoto vitamínu jsou však právě maso a ryby, proto zbystřete, pokud jste vegan či vegetarián. Nemusíte však zoufat, tento vitamín nalezneme v řade potravin. Niacin obsahují také například avokádo, hnědá rýže, celozrnné pečivo, mandle, zelený hrášek, špenát či brambory.

Niacin je důležitý pro správnou funkci metabolismunervového systémumozkovou funkci, pomáhá udržovat zdravou hladinu cholesterolu  v krvi, co napomáhá ke zdraví srdce a je důležitý pro vytváření energie, snižuje míru únavy, díky čemu se cítíme aktivní, plný energie a pozitivně působí na psychické zdraví.

Vitamín pro zdravou kůži nejen na oko

Vitamín B3 je nesmírně důležitý a nepostradatelný pro zdravý vývoj kůže. Podporuje celkovou regeneraci těla, svalů a obnovuje kožní buňky. A to je přesně ten důvod, proč je v kosmetice tak oblíbený. 

Niacinamid totiž proniká hluboko do pokožky, hydratuje, podporuje regeneraci kůže a zmenšuje rozšířené póry. Pokud vás tedy trápí akné, pigmentové skvrny či jiné nedokonalosti, je tento vitamín určený právě pro vaší pleť. Také má anti-age vlastnosti, které ocení určitě každý a je vhodný pro všechny typy pleti.

Jaké účinky má niacinamid na pleť?

  • podporuje regeneraci pokožky a navrací ji hydrataci,
  • zklidňuje pleť a zmenšuje její zarudnutí či podráždění,
  • bojuje proti akné tím, že reguluje produkci kožního mazu a dalším nedokonalostem kůže,
  • zmírňuje viditelnost pigmentových skvrn a předchází jejich vzniku,
  • redukuje hyperpigmentaci a nerovnoměrné zabarvení pleti,
  • stimuluje produkci kolagenu, který pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky.

Čištění pleti nikdy nebylo snažší

V kosmetice Vegan Fox najdete niacinamid v tom nejdůležitějším kroku v péči o pleť - čištění pleti. Správné čištění pleti totiž probíha dvakrát denně, tedy ráno a večer, kdy čistící pěna hloubkově pleť vyčistí a samotný niacinamid tak pronikne hluboko do krásně čistých póru obličeje, čím je jeho účinek zaručený.

V naší nabídce najdete tři čistící pěny, pro všechny typy obličeje:

které niacinamid obsahují. Zkuste jejich sílu a dejte nám vědět prostřednictvím sociální sítě Instagram, jestli niacinamid používáte a jaké s ním máte zkušenosti.

Za veganfox.cz tým,
Barbora

 

Zpět do obchodu