Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Jak by měla vypadat skutečná krása

jak_vypada_skutecna_krasa_vegan_fox

Co si jako první představíte pod slovem krása? Bude to make-up, dekorativní kosmetika, krásné tělo nebo něco úplně jiného? Samozřejmě, všechny tyto věci nám pomůžou stát se krásnými - dekorativní kosmetika se postará o krásný obličej, tréninky ve fotku o perfektní postavu. Co je však skutečná krása a jak by měla vypadat?

jak_by_mela_vypadat_skutecna_krasa_blog_vegan_fox

Cítit se skvěle

Znáte ten pocit, když jste na místě, kde se nemusíte přetvařovat? Ať už je to mezi přáteli, v práci nebo doma. Cítíte se sami sebou, uvolněně, máte spontánní reakce. Nemusíte se bát cokoliv říct, na rtech máte obří úsměv nebo je slyšet hlasitý smích. To vše je náznak toho, že se v daném prostředí cítíte perfektně.

Ve vašich domácnostech se snažíte vše zařídit tak, abyste se cítili jako doma. Vymalujete zdi oblíbenými barvami, pořídíte různé doplňky či dekorace, ať vše sedí do posledního detailu. A to je krása, kterou ve svém domově zažijete každý den.

Dělat to, co vás baví

Možná bylo vašim snem stát se lékařem nebo hasičem. Teď však sedíte v kanceláři osm hodin denně a děláte práci, která vás baví. Není to krása?

Možná zrovna pracujete v oboru, ve kterém pracovat nemáte úplně zájem ale máte koníček, který vás baví a naplňuje. Ať už je to sport, procházky v přírodě, vaření, malování nebo hraní počítačových her. Všechny tyto aktivity se mezi krásu rozhodně počítají.

Možná se scházíte s kamarády jednou týdně na kávě nebo večeři. Když máte kolem sebe pravé kamarády, kteří vás podpoří, vyslechnou či povzbudí, také se to počítá mezi krásu.

jak_by_mela_vypada_skutecna_krasa_vegan_fox_02

Brát své tělo takové, jaké je a pečovat o něj s láskou

Je opravdu těžké cítit se ve svém těle dobře. Na sociálních sítích vidíme každý den vysportované těla lidí, kteří na své postavě tvrdě pracovali. Pokud nemáte na břichu vyrýsované svaly, může se zdát, že vaše tělo není dost krásné. Trápíme sami sebe nesmyslnými dietami, hladověním či stravou, která nám úplně nechutná.

Krása však spočívá v tom, že máte rádi své tělo takové, jaké je. Pokud chcete zhubnout, nebo začít na sobě pracovat a dosáhnout hezčí postavy, nejprve začněte mít rádi své tělo. Uvidíte, že pak všechny tyto aktivity půjdou snadněji.

O každé tělo je také potřeba pečovat i zvenčí. Naše kůže a pleť potřebuje hýčkání a dokonalou péči. Proto také nezapomínejte ani na kosmetiku, která povzbudí nejen vaše tělo ale také vaše smysly.

Platí totiž jednoduché pravidlo: když je vaše kůže a pleť čistá, dostatečně hydratována a ošetřena, je krásná.

Za veganfox.cz tým
Barbora

 

 

 

 

Zpět do obchodu