Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Jak na domácí péči o nohy a chodidla

Péče o nohy a chodidla je často podceňována. Je čas to změnit! Péče o nohy může být totiž velmi příjemná záležitost a pokud jí zařadíte mezi pravidelný rituál své péče o tělo, budete se cítit jako znovuzrození. Po celém dni jsou nohy unavené, těžké, někdy také nateklé. Zaslouží si proto kvalitní přírodní péči.

Správná obuv je základ

Výběr správné obuvi je pro nás důležitá. Často se však rozhodujeme spíš podle toho, jak daná obuv vypadá, než jak sedne našim nohám. Zapomeňte na těsné boty či úzkou špičku. Celodenní nošení obuvi, která perfektně nesedí našim nohám způsobí více škody než užitku.

Dopřejte také nohám volnost a choďte bosí. Pokud vám to pracovní prostředí dovoluje, pořiďte si pohodlnou pracovní obuv, ve které mohou nohy dýchat.

Popraskané paty či suchá kůže

Na tento problém existuje jednoduché řešení - přírodní krém na nohy. Před spaním věnujeme pozornost hlavně svému obličeji, co je naprosto v pořádku. Zkuste ale myslet i na své nohy, které přírodní péči určitě uvítají.

Jednou týdně také doporučujeme používat přírodní tělový peeling, díky kterému odstraníte zatvrdlou kůži.

Masáž na unavené nohy

Ať už se aktivně věnujete sportu, nebo máte sedavé zaměstnání. Nohy nám dělají celoživotní službu, při které se někdy dostaví i únava. Dopřejte proto svým nohám při použití krému také krátkou masáž. Pak už stačí vzít polštář, pohodlně si lehnout a dát si nohy nahoru.

Co doporučuji používat z naší nabídky pro krásná chodidla?

Jak jistě víte, v naší nabídce najdete pouze přírodní veganské produkty. Při péči o nohy tomu samozřejmě nebude jinak.

Jelikož mi pracovní prostředí dovoluje vybrat si pohodlnou obuv, nosím zásadně nazouváky či pantofle, aby mohla pokožka nohou dýchat.

Každý večer po koupeli používám osvěžující krém na nohy. Nohy krásně vyživí a osvěží, zažene únavu a druhý den můžu opět pracovat naplno.

Jednou týdně na celé tělo včetně chodidel používám tělový peeling máta. Proč zrovna tento peeling? Máta osvěžuje a regeneruje unavené a stuhlé svaly, také však odstraňuje odumřelou a ztvrdlou kůži.

Jako další péči používám vyživující krém na nohykterý chrání nohy před vysušením a regeneruje popraskanou pokožku nohou.

Vyzkoušejte i vy naše produkty a dopřejte svým nohám péči, kterou si zaslouží.

 Za veganfox.cz tým Barbora

 

 

Zpět do obchodu