Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Pohyb jako základ krásné pleti

Jak jistě víte, pohyb je přirozenou aktivitou našeho života. Pokud kromě klasického pohybu věnujeme čas i sportu, meditaci nebo jiné tělesné aktivitě, pro naše tělo je to jenom výhra. Víte však, jak pohyb ovlyvňuje naší pleť či kvalitu kůže?

Podpora imunity

Při nemoci se u spousty lidí objevují vyrážky či jiné kožní problémy a to nejen na obličeji. Sice nás v době nemoci tyto problémy možná tolik netrápí, jakmile však nemoc odezní, věnujeme kvalitě kůže velikou pozornost. Díky pravidelnému sportování nebo procházkami posilujeme imunitní systém a tím tělo dokáže nejen lépe bojovat s nemocemi ale i předejít problematickým stavům kůže.

Pocení

Při fyzické námaze se přirozeně potíme více, čím se otevírají póry a tělo se tak zbavuje nečistot. Pokud se začnete věnovat jakémukoliv sportu, může se stát, že se kvalita kůže celkově zhorší. Je to však jenom přechodné období, proto vytrvejte, jakmile se tělo vyčistí a zbaví se nahromaděných toxinů, kvalita kůže se opět zlepší.

Prokrvení

Díky pohybu se nám zvyšuje tepová frekvence a doslova rozproudí krev po celém těle. Lymfatický systém běží na plné obrátky, pokožka tak časem získá pružnější a pevnější vzhled.

Co když nemám na sport čas, nechci běhat nebo se trápit v tělocvičně?

Naše tělo uvítá jakoukoliv změnu. Nemusíte se dřít v posilovně, či běhat maratón. V dnešní uspěchané době na to ani není čas. Zkuste třeba židli vyměnit za fit loptu. Meditací, protahováním, jógou či procházkou nikdy nic neskazíte. Nezapomeňte při pohybu pít vodu, díky čemu se spustí nejen proces trávení ale i odplavení nečistot z organizmu.  I obyčejná procházka lesem tělu pomůže nejen po fyzické ale i psychické stránce. Nezapomeňte, že to není pouze o pohybu. Důležitá je i zdravá strana plná vitamínů a pečlivě zvolená přírodní kosmetika.

A co po sportu?

Po fyzické námaze dopřejte tělu zasloužený relax. Vyberte si z naší nabídky tělový peeling přesně na míru. Každý tělový peeling obsahuje aktivní látky, které pokožku jemně čistí, obnovují, vyživují a dodávají zdravý vzhled. Odstraňují odumřelé kožní buňky, pokožka tak volně dýchá a je připravená na další péči.

Po pužití peelingu vaše pokožka krásně voní po čerstvé mátě peprné, zázvorovém čaji nebo čerstvě namleté kávě.

Za veganfox.cz tým Barbora

Zpět do obchodu