Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Přírodní olej - elixír krásy u vás doma

Již v dávných dobách se použití tělových olejů stalo přirozenou součástí péče o tělo. Složky přírodních olejů se totiž podobají tukům, které se přirozeně vyskytují v naší pokožce - velmi dobře se vstřebávají a snáší s naší pokožkou.

Oleje v péči o pleť

Olej se stal základem přírodních či veganských produktů ať už se jedná o mandlový, jojobový či olivový olej. Každý z olejů má jiné vlastnosti, díky čemu přírodní či veganská kosmetika dokáže pečovat o každý typ pleti. Při výběru pleťového oleje si však pěčlivě prostudujte, jestli je vhodný pro váš typ pleti, aby pokožku zbytečně nevysušoval či nezatěžoval.

I v našich produktech v péči o pleť se vyskytují oleje. Vyživující pleťový krém pro suchou pleť obsahuje olej ze sladkých mandlí či jojobový olej pro zvláčnění pokožky a podporu vstřebávání účinných látek.

Kokosový olej v péči o vlasy

Pokud vás trápi roztřepené konečky nebo lupy, hledejte šampon s kokosovým olejem. Vyživuje a chrání vlasy a je prevencí i proti padání vlasů. I z těchto důvodů najdete kokosový olej ve všech našich tuhých šamponech.

Kokosový olej je skvělou volbou pro výživu vlasů, opět však platí, že je dobré vědět jak ho používat. Vždy je nutné ho použít s vodou. Pokud vodu vynecháme, vlasy budou mdlé a vysušené, co určitě nechceme.

Tělový olej v péči o tělo

V neposlední řadě se oleje používají také v péči o tělo. Výživa, vitamíny a úžasný zážitek pro tělo a smysly. Jediné, co potřebujete vědět je, že před nanášením tělového oleje musí být vaše pokožka jemně navlhčená, aby se tělový olej dobře vstřebal. Tělový olej totiž nedodává pokožce hydrataci ale umí v pokožce vlhkost zachovat. Dalším nepsaným pravidlem je samozřejmě čistá pokožka. Proto je vhodné si dopřát tělový olej po koupeli, či po sprše.

Vždy si vybírejte tělový olej s vysokým procentem přírodních látek. Pouze to vám zaručí, že vaše kůže bude po použití opravdu vyživená. V naší nabídce naleznete dva tělové oleje - tělový olej aloe vera a tělový olej červené hrozny. V obou tělových olejech najdete extrakt z hroznových a grepových jader, které dodávájí tělu vitamíny C a E pro tvorbu kolagenu a regeneraci pokožky. Oba oleje mají stejné vlastnosti, proto záleží jenom na vás, které vůni dáte přednost.

Za veganfox.cz tým Barbora

Zpět do obchodu