Zaregistrujte se a získejte slevu na první nákup 10% na všechny nezlevněné produkty! :)

Zázrak jménem tuhý šampon

Tuhe_sampony_Vegan_Fox_blog_03

Jste na vážkách pokud se jedná o tuhé šampony na vlasy? Rádi by jste tuhý šampon vyzkoušeli ale bojíte se, jestli bude stejně dobrý jako tekutý? A co aplikace, jak takový tuhý šampon používat? Vše vám rádi vysvětlíme tak, že si je zamilujete!

Tuhe_sampony_02_Vegan_Fox_blog_03Vitamíny, hydratace a vyživené vlasy

Tuhé šampony na vlasy jsou vyrobené z přírodních surovin. Vašim vlasem se dostane kompletní výživa bez zbytečného zatěžování chemickými látkami. Tato správná péče zajistí, že vaše vlasy budou zdravé, krásné, hebké a svěží bez iluzí. Jsou šetrné jak k přírodě, tak vlasové pokožce - uvolňují ucpané póry a zbavují nečistot. Nelekejte se, pokud po prvním použití nevidíte změnu na svých vlasech. Mít zdravé a krásné vlasy chce čas.

Vyrobeno ručně s láskou s ohledem k přírodě

Přírodní tuhé mýdla se vyrábí ručně, nezatěžují životní prostředí s odpadem z továren. Nemají plastový obal, zakoupíte je v papírové krabičce, která je plně recyklovatelná. Jsou šetrné k vodě, kterou na mytí používáme, protože neobsahují sulfáty a jinou chemii.

Po použití celého šamponu vám nezůstane nic, co by tvořilo odpad. Díky těmto vlastnostem patří mezi zero waste produkty - produkty, které tvoří nulový odpad.

Šetří přírodu i peněženku

Cestovatelé tuhé šampony určitě ocení. Láhve s těkutinou, které mají víc než 50ml vám na letišti zabaví. S tuhým šamponem si nemusíte dělat starosti. Je skladný, nezabírá hodně místa a vejde se i do malého batůžku. Šetří místo i v koupelně - stačí jej položit na lufu, případně uložit do bavlněného sáčku a pověsit. Pokud se vydáte na cestu, pořiďte si pouzdro pro tuhé mýdlo, se kterým nemusíte mít obavu o pečlivé uskladnění.

U šetření ještě zůstaneme. Tuhé mýdlo šetří i vaší peněženku. Možná si řeknete, že tuhé mýdla jsou dražší, než tekuté šampony a na první pohled to tak opravdu působí. Při pravidelném používání však vydrží mnohem déle než tekutý šampon.

Tuhe_sampony_03_Vegan_Fox_blog_03

Snadná aplikace

Jak je to s aplikováním tuhého šamponu? Budete možná překvapení, ale je to velmi snadné! Opláchněte si vlasy jak jste zvyklí. Vezměte tuhý šampon do rukou, lehce opláchněte vodou a jemnými tahy třete o vlasy od kořínku do půlky délky vlasů.

Nyní odložíte tuhý šampon a pokračujete v mytí jak jste zvyklí u tekutého šamponu - pomocí rukou pokožku hlavy i vlasy masírujete, než šampon začne pěnit. Necháte působit 1-2 minuty a důkladně opláchnete.

Odměna na sebe nenechá dlouho čekat

Pokud přecházíte z konvenční péče na přírodní, chvilku bude trvat, než si na tuto změnu vlasy zvyknouJakmile nový šampon vymyje všechnu chemii z vašich vlasů, dočkáte se odměny v podobě krásných, zdravých a vyživených vlasů a vlasové pokožky. Rozhodně stojí za to změnit svoje návyky a vyzkoušet novou péči. 

Tuhé šampony Vegan Fox

V nabídce najdete hydratační kondicionér, tuhý šampon pro všechny typy vlasů, mastné vlasy i suché vlasy. Tyto šampony jsou vhodné pro vlasy všech délek i pro barvené vlasy. Neobsahují SLS, SLES, PEG, sulfáty, parabeny, silikony, mýdla, syntetické konzervanty, minerální oleje, syntetické vůně a barviva. Při oplachování určitě oceníte syté barvičky zelené, černé či růžové - spirulina, černé uhlí, růžový jíl. Díky našim šamponům bude pro vás mytí vlasů nejen hračka ale i zábava!

Za veganfox.cz tým Barbora

Zpět do obchodu